Fødselsdag

Når du holder fødselsdagen hos os, strikker vi aktiviteterne sammen, så de passer til det I har lyst til. Vi garanterer smil på læben og fart over feltet.

2 timer med instruktør – Vælg frit mellem alle aktiviteter f.eks. Bumperballs, Human Football, Bungyrun og rodeotyr.

Pris: kr.249,-

Ønsker I et bord med fødselsdagsopdækning er det med i prisen og I må gerne medbringe egne mad og drikkevarer. Tilkøb af lækker byg selv burger, pommes og 1/2 l sodavand kr. 69,- pr. pers.

Bestil her

AIRHOCKEY

Kast dig ud i en kamp på hurtighed mod din modstander. Slå pucken i din modstanders mål og vind kampen – det er sværere end du tror.

ARKADEMASKINER

Om du er til seje skydespil, hurtige bilspil eller de gode gamle klassikere, så er der helt sikkert noget for dig i blandt vores mere end 30 spillemaskiner. Prøv f.eks. Time Crisis, Daytona USA, Street Fighter og Asterix & Obelix.

POOL

Oplev den ægte værtshusstemning med det traditionelle spil ”at slå søm i”, hvor man på skift forsøger at hamre sit søm ned i den store træstub. Hvem er bedst med hammeren?

BORDFODBOLD

Udfordr dine venner eller familie i bordfodbold og se, om du er lige så god med hænderne, som Messi er med fødderne. I kan vælge mellem almindelig bordfodbold og amerikansk bordfodbold. Må den bedste mand vinde!

Bestil jeres ophold her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.